Tonnitutka jäteraportointi

Ota Tonnitutka käyttöön, kun tarvitset tietoa siitä, kuinka paljon yrityksestäsi ja/tai työkohteistasi on tuotu jätettä Kujalan käsittelykeskukseen.

Jos yrityksesi on tiliasiakkaamme ja sinulla on Internet-yhteys, pääset katsomaan Kujalan käsittelykeskukseen tuotuja jätemääriä jätelajeittain vuosi-, kuukausi- ja päivätasolla sekä tuotteittain, että tapahtumittain. Raporttia voi katsella näytöllä ja se on saatavissa tiedostomuodoissa excel, csv ja pdf.

Tonnitutkan käyttö vaatii tunnukset, joiden saaminen edellyttää sopimusta. Saat käyttöösi tarpeen mukaan 1-5 tunnusta, jolloin eri projektikohteiden seuranta ei ole yhden toimijan varassa. Voit katsoa ja käyttää omia jätemäärä- ja laskutustietojasi asiakasnumeroittain.

Hinta ja sopimuskausi

  • Liittymismaksu 60 €/asiakas. Liittymismaksu sisältää 5 käyttäjätunnusta ja liittymävuoden käytön.
  • Lisäkäyttäjätunnuksien perustaminen 5 €/kpl
  • Ylläpitomaksu 120 €/kalenterivuosi. Ylläpitomaksua ei peritä liittymisvuonna.
  • Maksu laskutetaan vuosittain tammikuussa. Mikäli asiakas ei jatka käyttöä, sopimus on irtisanottava joulukuun loppuun mennessä.

Ennen sopimuksen tekoa voit tutustua demo-versioon tarkastelemalla demoasiakkaan jätetietoja vuodelta 2014. Demotunnukset ovat: käyttäjätunnus phj-demo, salasana kaunis.

Siirry Tonnitutkaan

Ota yhteyttä:
Leena Seppälä 050 324 7428 tai leena.seppala@salpakierto.fi