Lajittelumestarikoulutus

Oletko taloyhtiösi jätehuollon kehittämisestä kiinnostunut? – tule mukaan maksuttomaan koulutukseen

Järjestämäämme maksuttomaan lajittelumestarikoulutukseen voivat osallistua kaikki taloyhtiön jätehuollosta kiinnostuneet tahot, kuten hallituksen jäsenet, osakkaat ja vuokra-asujat. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Koulutuskokonaisuus toteutetaan kahtena arki-iltana. Koulutuksesta saat osallistumistodistuksen, jonka saaminen edellyttää osallistumista molempiin koulutusiltoihin.

Suurilla taloyhtiöillä jätehuoltokulut saattavat nousta suhteettoman korkeiksi ja jätehuoltoon liittyvät asukaspalautteet ovat varmasti isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden hallitusten jäsenten arkipäivää. Jätelakikin sen jo sanoo, että lajitella pitäisi, mutta miten saada kaikki taloyhtiössä mukaan, kun kaikkia ei vain kiinnosta? Tule mukaan kouluttautumaan taloyhtiösi Lajittelumestariksi ja toimimaan jätehuollon eksperttinä omassa arjessasi. Koulutuksen tavoitteena on edistää laadukasta jätehuoltoa, parantaa yhteistyötä jätehuollon eri toimijoiden kesken sekä lisätä positiivistä tekemisen meininkiä taloyhtiön jätehuollon kokonaisuuteen.

Lajittelumestarikoulutuksessa pureudutaan rennolla meiningillä jätehuoltoketjun osasiin oppien ymmärtämään koko ketjun toimivuuden ja yhteistyön merkitys. Kahden tiiviin opiskeluillan aikana saat tietoa mm. lajittelusta ja jätteiden hyödyntämisestä, jätelainsäädännöstä, toimivasta jätetilasta sekä vinkkejä kuinka lajitteluneuvontaa voisi omassa taloyhtiössä toteuttaa ja kuinka jätehuollossa on mahdollista saada kustannussäästöjä.

Lajittelumestarikoulutus 2022

Kujalan Käsittelykeskus, Sapelikatu 7 Lahti

To 28.4. ja to 5.5.2022 klo 17-20

Ilmoittaudu mukaan tästä

Ilmoittaudu mukaan viimeistään su 24.4.2022. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, sillä paikkoja on vain rajoitetusti.

Lisätietoja Lajittelumestarikoulutuksesta antaa ympäristökouluttaja Johanna Ulmanen, 044 273 5980, johanna.ulmanen@salpakierto.fi

Tulosta Lajittelumestarikoulutuksen rappulappu taloyhtiösi ilmoitustaululle ja innosta koulutukseen mukaan myös naapurisi.

Tulostettava rappulappu