kuvituskuva kierrätysvalmennuksen pakettiauto

Kierrätysvalmennusta asukkaille

Kierrätysvalmennus (jäteneuvonta) toimialueen asukkaille on omistajakuntien yhtiölle osoittama lakisääteinen palvelutehtävä. Kierrätysvalmennus kustannetaan asuntokohtaisella jätehuollon perusmaksulla. Valmennuksella halutaan motivoida asukkaita kestävään kuluttamiseen, jätteen määrän vähentämiseen ja tehokkaaseen jätteiden lajitteluun niiden syntypaikalla. Kierrätysvalmennusta annetaan asukkaille erilaisissa neuvontatilaisuuksissa, puhelimitse, erilaisten neuvonta-aineistojen ja -kampanjoiden muodossa, netissä sekä sosiaalisessa mediassa.

Kierrätyskoutsimme auttavat toimialueen asukkaita ja kotitalouksia kaikenlaisissa jätepulmissa olipa kyse sitten jätteiden lajittelusta tai jätehuoltoon liittymisestä.

Jos apu lajitteluun ei löydy jätehausta, voi neuvoa kysyä myös puhelimitse 03 871 1710 arkisin maanantaista – perjantaihin klo 9-15.

Meille voi lähettää kysymyksiä ja palautetta myös joko lomakkeella tai sähköpostilla asiakaspalvelu@salpakierto.fi

Kierrätysvalmennusta tapahtumissa

Kierrämme erilaisissa yleisötapahtumissa, messuilla ja markkinoilla eri puolilla toimialuetta ympäri vuoden neuvoen asukkaita jätteiden lajitteluun, jätehuoltoon ja kierrätykseen liittyvissä asioissa.

Jos olet suunnittelemassa ympäristöaiheista tapahtumaa, mihin toivot kierrätysvalmennusta, otathan meihin yhteyttä hyvissä ajoin! Kierrätysvalmennusta toteutetaan Salpakierto Oy:n toimialueella.

Tilaa kierrätysvalmennusta

Kesän 2024 tapahtumat

Oletko osallistunut vuonna 2024 aikuisille suunnattuun kierrätysvalmennuksen (lajitteluneuvonnan) tilaisuuteen? Haluaisimme erittäin mielellämme kuulla mielipiteesi tapahtumasta. Voit halutessasi vastata lyhyeen kyselyyn ja näin auttaa meitä kehittämään toimintaamme.

Anna palautetta