Kuva kompostoitavasta ruokajätteestä lämpökompostorissa.

Kompostointikurssit

Vuoden 2022 kompostointikurssit on pidetty.

Katso koulutuksen tallenne tästä linkistä

Salpakierto Oy järjestää vuosittain toimialueensa asukkaille suunnattuja maksuttomia kompostointikursseja. Kurssit toteuttaa Lahden 4H-yhdistys. Ensimmäinen kurssi toteutetaan verkkokoulutuksena ja toinen järjestetään Yli-Marolassa, Lahdessa (Neljänkaivonkatu 47, Lahti).

Kurssit sopivat kaikille kompostoinnista kiinnostuneille, erityisesti aloitteleville kompostoijille. Kurssilla opitaan ruokajätteen ja lehtijätteen kompostoinnista; kompostin perustamisesta, hoidosta ja ongelmakohdista. Tutustutaanpa kurssilla myös matokompostointiin, joka mahdollistaa kompostoinnin sisätiloissa.

Kevään 2022 kompostointikurssit:

la 2.4. klo 13-15 HUOM! verkkokurssi.

Kompostointikurssin etäkoulutus toteutetaan Teams-webinaarina. Webinaariin ei ole etukäteisilmoittautumista.

Teams-webinaari on interaktiivinen online-seminaari, jossa osallistujilla on mahdollisuus webinaarin aikana myös lähettää lajitteluaiheisia kysymyksiä, mikäli lajitteluhaasteeseesi ei tule webinaarissa vastausta.

Kompostointikurssi tallennetaan ja linkki tallenteeseen tulee tälle sivulle.

to 7.4. klo 17-19, lähiopetus Yli-Marolassa, osoitteessa Neljänkaivonkatu 47, Lahti. Ilmoittaudu mukaan viimeistään su 3.4.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja kurssille on rajoitetusti. Ilmoitathan siis viipymättä mikäli joudut perumaan osallistumisesi.