Kuva kompostoitavasta ruokajätteestä lämpökompostorissa.

Kompostointikurssit

Salpakierto Oy järjestää vuosittain toimialueensa asukkaille suunnattuja maksuttomia kompostointikursseja. Kurssit toteuttaa Lahden 4H-yhdistys. Ensimmäinen kurssi toteutetaan verkkokoulutuksena ja toinen järjestetään Yli-Marolassa, Lahdessa (Neljänkaivonkatu 47, Lahti).

Kurssit sopivat kaikille kompostoinnista kiinnostuneille, erityisesti aloitteleville kompostoijille. Kurssilla opitaan ruokajätteen ja lehtijätteen kompostoinnista; kompostin perustamisesta, hoidosta ja ongelmakohdista. Tutustutaanpa kurssilla myös matokompostointiin, joka mahdollistaa kompostoinnin sisätiloissa.

Kevään 2022 kompostointikurssit:

la 2.4. klo 13-15 HUOM! verkkokurssi. Ilmoittaudu mukaan viimeistään ke 30.3. tästä linkistä 

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse osallistumislinkki koulutukseen viimeistään pe 1.4. 2022. Mikäli olet ilmoittautunut, mutta et ole saanut osallistumislinkkiä, toimi näin:

  • Tarkistathan roskaposti-kansion
  • Ota yhteyttä osallistumislinkin saamiseksi tai yhteysongelmissa Teams-koulutukseen liittymisessä tai koulutuksen aikana soittamalla numeroon 044 273 5980 tai lähettämällä viestiä:  johanna.ulmanen@salpakierto.fi 

to 7.4. klo 17-19, lähiopetus Yli-Marolassa, osoitteessa Neljänkaivonkatu 47, Lahti. Ilmoittaudu mukaan viimeistään su 3.4. tästä linkistä.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja kurssille on rajoitetusti. Ilmoitathan siis viipymättä mikäli joudut perumaan osallistumisesi.

Tulostettava kompostointikurssien mainos