Töihin meille

Voit lähettää meille avoimen työhakemuksen osoitteeseen rekrytointi@salpakierto.fi

Myös hakiessasi esimerkiksi työharjoittelupaikkaa, TET-harjoittelupaikkaa tai oppisopimuspaikkaa, voit lähettää hakemuksesi edellä mainitulla osoitteella.

Säilytämme avoimia työhakemuksia 6 kk.

Tällä hetkellä etsimme:

Nykyisen yksikönpäällikkömme siirtyessä eläkkeelle vuoden 2022 alussa haemme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja vastuuntuntoista

KULJETUS- JA ASIAKASPALVELUYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

Jätelain uudistuksen myötä kunnan järjestämä jätteenkuljetus tulee laajenemaan koko Salpakierto Oy:n toimialueelle bio- ja pakkausjätteiden osalta.

Kuljetus- ja asiakaspalveluyksikön päällikkönä vastaat tulevien kiinteistökeräysten kokonaissuunnittelusta yhdessä muun organisaation kanssa.  Lisäksi huolehdit Salpakierron nykyisistä kiinteistökeräyksistä, lavapalveluista sekä keskitetystä asiakaspalvelusta. Toimit esimiehenä 6 henkilön kuljetus- ja asiakaspalvelutiimille sekä olet osa yhtiön johtoryhmää.

Keskeisiin tehtäviisi kuuluvat mm. yksikön toiminnan suunnittelu, kehittäminen, ohjeistaminen sekä taloudesta vastaaminen, jätteenkuljetusten hallinnointi ja kilpailuttaminen sekä yhteydenpito jätehuoltoviranomaiseen, urakoitsijoihin ja asiakkaisiin. Tarvittaessa osallistut myös asiakaspalvelutyöhön.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. logistiikka- tai muulta soveltuvalta alalta sekä kokemusta asiakaspalvelu- ja esimiestyöstä. Arvostamme lisäksi kokemusta jätehuollosta, hyviä yhteistyötaitoja, paineensietokykyä, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykyä, kehittämishalukkuutta sekä halukkuutta osallistua aktiivisesti yksikön työhön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn. Salpakierto Oy huolehtii hyvin työntekijöistään ja tarjoaa kattavat henkilöstöedut, mukavan työyhteisön ja kiinnostavan työn kiertotalouden näköalapaikalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Päivi Rahkonen, paivi.rahkonen@salpakierto.fi, puh. 050 098 0175 tai toimitusjohtaja Johanna Rusanen, johanna.rusanen@salpakierto.fi, puh. 0400 877 254. Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteella rekrytointi@salpakierto.fi 23.4.2021 mennessä, viestiin otsikoksi Kuljetus- ja asiakaspalveluyksikön päällikkö.

 

Etsimme

YMPÄRISTÖKASVATTAJAA

Ympäristökasvattaja toimii viestinnän ja neuvonnan tiimissä, joka vastaa yhtiön tekemästä, toimialueen asukkaille tarjottavasta lakisääteisestä jäteneuvonnasta eri muodoissaan.

Ympäristökasvattajana tehtäväsi on suunnitella, kehittää ja toteuttaa erityisesti toimialueen kouluille ja päiväkodeille tarjottavia oppituntikokonaisuuksia, neuvontamateriaaleja ja kampanjoita. Vastaat myös erilaisten neuvontatapahtumien koordinoinnista ja toteuttamisesta sekä toteutat monipuolista neuvonnallista sisältöä yhtiön sosiaalisen median kanaviin.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, järjestelmällisyyttä, luovuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarvitset tehtävässä myös luonnontieteellistä asiantuntemusta, ympäristökasvatuksen menetelmien hallintaa ja pedagogista pelisilmää.

Tehtävä edellyttää tavanomaisten toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa ja erinomaista suomen kielen taitoa. Kuvankäsittely-, taitto- ja videoeditointiohjelmien käyttötaito on tehtävässä eduksi ja suotavaa.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ympäristöalan AMK-tasoista koulutusta, esimerkiksi ympäristösuunnittelija tai vastaava. B-ajokortti on välttämätön tehtävän hoitamisessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn vakaassa ja innovatiivisessa ympäristöhuollon huippuyrityksessä. Salpakierto Oy huolehtii hyvin työntekijöistään ja tarjoaa kattavat henkilöstöedut, mukavan työyhteisön ja kiinnostavan työn kiertotalouden näköalapaikalla.

Kyseessä on vanhempainvapaan sijaisuus. Tehtävä on määräaikainen. Tehtävä alkaa 24.5.2021 ja kestää noin vuoden verran.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Hanna Bergman, hanna.bergman@salpakierto.fi, puh. 044 700 5898.

Lähetä hakemus ja CV osoitteella rekrytointi@salpakierto.fi viimeistään 25.4.2021, viestin otsikoksi Ympäristökasvattaja.

 

Haemme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja vastuuntuntoista

TUOTANNON ESIMIESTÄ

Tuotanto-organisaation esimiehenä vastaat kolmen jätteenkäsittelylaitoksen päivittäisestä johtamisesta yhdessä osaavan henkilöstön kanssa. Laitoksemme koostuvat moderneista teknisistä kiinteiden jätteiden murskaus- ja lajittelulaitoksesta sekä nestemäisten jätteidenkäsittelylaitoksesta.

Toimenkuvaasi kuuluu vastuu laitostemme tuotannosta, jossa johdat ihmisiä saavuttamaan asetetut tavoitteet niin laadun, toimitusvarmuuden kuin tuotantovolyymin osalta. Lisäksi vastaat vastuualueesi työturvallisuudesta, raportoinnista, hankintojen valmistelusta ja tuottavuuden kehittämisestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa AMK-tason koulutusta esimerkiksi tekniseltä tai ympäristöalalta, kokemusta vastaavista tehtävistä käytännön tasolla sekä tuotannon esimiestehtävistä. Etsimällämme henkilöllä on kykyä johtaa, kehittää ja ohjata tuotantoa. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisu-, yhteistyö- ja vuorovaikutus- sekä tietotekniset taidot. Osaat hallita kokonaisuuksia sekä organisoida tulevia tehtäviä. Pystyt viemään läpi tuotannossa tapahtuvia muutoksia vakuuttavasti ja omaat hyvän pelisilmän. Meille on tärkeää, että osaat rakentaa hyvän yhteishengen ja saat itsesi lisäksi myös muut innostumaan, onnistumaan ja kehittämään toimintaamme. Tehtävässä eduksi on myös hyvä englannin kielen taito.Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa. Salpakierto Oy huolehtii hyvin työntekijöistään ja tarjoaa kattavat henkilöstöedut, mukavan työyhteisön ja kiinnostavan työn kiertotalouden näköalapaikalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaanotto- ja käsittelypäällikkö Pekka Kilpeläinen, pekka.kilpelainen@salpakierto.fi, p. 0500 714687. Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteella rekrytointi@salpakierto.fi 30.4.2021 mennessä. Viestiin otsikko Tuotannon esimies.