Vierailulle Kujalan käsittelykeskukseen

Tällä lomakkeella voit sopia ryhmäsi vierailusta Kujalan käsittelykeskukseen. Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian sopiaksemme vierailun yksityiskohdista. Esittely tulee varata hyvissä ajoin, mielellään vähintään 2-3 viikkoa etukäteen.

Huomioithan, että toimialueemme ulkopuolelta tuleville vierailijoille vierailut ovat pääsääntöisesti maksullisia. Toimialueemme asukkaille tarjoamme maksutonta jäteneuvontaa, jota toivomme tilattavan tällä lomakkeella.

Vierailulla tutustutaan jätehuollon rooliin kiertotalouden edistäjänä: asumisen jätehuollon järjestäminen, jätteiden kierto hyödyksi toimialueellamme ja käsittelykeskuksen tärkeimpien kiertotaloustoimintojen esittely.

Vierailu voidaan järjestää arkipäivisin klo 9-16 välisenä aikana. Ryhmän koko voi olla maksimissaan 30 henkilöä. Esityksen kieli voi olla suomi tai englanti. Vierailun kesto on maksimissaan 2 tuntia. Jos ryhmä saapuu käsittelykeskukseen tilausbussilla, vierailuun voidaan sisällyttää kiertoajelu käsittelykeskuksen alueella. Alueen olosuhteet huomioiden bussiksi ei sovellu matalalattiabussi tai suurbussi, vaan maksimissaan normaalikokoinen 30-50 paikkainen bussi.

[contact-form-7 id=”2058″ title=”Tilaa Kujalavierailu”]