Etsimme joukkoomme talous- ja hallintopäällikköä

20.12.2022

Etsimme uutta kollegaa, vahvaa talous- ja henkilöstöasioiden osaajaa, viisihenkisen tiimin esihenkilöksi ja johtoryhmän jäseneksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävissäsi raportoit toimitusjohtajalle ja toimit tarvittaessa myös toimitusjohtajan sijaisena.

Työtehtävissäsi otat haltuun yrityksemme talous- ja henkilöstöhallinnon johtamisen ja käytännön asioiden edistämisen. Kehität työskentelytapoja, työvälineitä ja järjestelmiä. Tuet liiketoimintaa Business Controllerin ominaisuudessa tuottaen skenaarioita, raportteja ja ennusteita liiketoiminnan päätösten tueksi. Vastaat taloushallinnosta kokonaisuudessaan, tukenasi ovat kokenut kirjanpitäjä ja kolme muuta tiiminjäsentä. Myös tytäryhtiön kirjanpito tilinpäätöksineen kuuluu vastuualueesi pariin. Henkilöstötehtävien painopisteet liittyvät esimiesten tukemiseen henkilöstökysymyksissä sekä hr-prosessien, järjestelmien ja työkalujen kehittämisessä. Työparinasi hr-asioiden parissa työskentelee henkilöstö- ja palkka-asiantuntija.

Odotamme sinun omaavan laskentatoimeen tai taloushallintoon painottuvaa tutkintoa esim. Tradenomi tai KTM, monipuolista työkokemusta vastaavista talous ja henkilöstötehtävistä. Kokemusta järjestelmien parissa työskentelystä pääkäyttäjän roolissa tai käyttöönotto/kehitysprojekteista. Henkilönä olet yhteistyötaitoinen toimeen tarttuva tekijä ja omaat hyvät sosiaaliset- ja vuorovaikutustaidot.

Toimipisteemme sijaitsee Lahdessa, työskentelemme hybridimallilla osittain lähi- ja osittain etätyönä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden kasvavassa yrityksessä, kivat työkaverit sekä hyvät kehittymismahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Hakemuksen voit lähettää ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 12.1.2023 mennessä. Hakuprosessia saatetaan edistää jo hakuajan aikana. Lisätietoa tehtävästä antaa HR Legal Services Oy; Tarja Forsblom-Korsi p. 040 147 0489 seuraavina aikoina: Ke 21.12. klo 12.30-13.30 ja ti 27.12. klo 10-11.

Hae tehtävää täällä: https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/talous-ja-hallintopaallikko/1720505