Tilaa kierrätysvalmennusta

Tilaa kierrätyskoutsi vierailulle esimerkiksi taloyhtiön, asukasyhdistyksen, kylätoimikunnan tai muun ryhmän tilaisuuteen tai tapahtumaan. Päiväkodissa tai koulussa vierailee ympäristökasvattaja. Annamme tilauksesta maksutonta kierrätysvalmennusta koskien jätteiden lajittelua ja jätehuoltoon liittymistä. Kierrätysvalmennusta toteutetaan Salpakierto Oy:n toimialueella. Tilaisuus voidaan järjestää tilaajan omissa tiloissa tai Kujalan käsittelykeskuksessa Lahdessa. Tilaisuus voi olla myös etäneuvontatilaisuus.

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian vahvistaaksemme tilaisuuden ajankohdan ja sopiaksemme yksityiskohdista. Huomioithan, että yhteydenotto tulisi tehdä mahdollisimman ajoissa ennen tilaisuuden toivottua ajankohtaa.

HUOM! Muutokset jätehuollossa ovat lisänneet kierrätysvalmennuksen kysyntää taloyhtiöissä, yhdistyksissä ja vastaavissa (aikuisneuvonta). Tämän vuoden osalta kaikki aikuisneuvonnalle varatut ajat ovat täynnä. Varaamme nyt vuoden 2024 aikoja aikuisneuvonnan osalta. 

Tilaa neuvontaa

* Tähdellä merkityt tiedot vaaditaan.

Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.