Etsimme palveluneuvojaa asiakaspalvelutiimiin

03.11.2023

Etsimme nyt Lahteen määräaikaiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen

PALVELUNEUVOJAA asiakaspalvelutiimiimme.

Asiakaspalvelutiimin tehtävien tarkoitus on palvella Salpakierron toiminta-alueen asiakkaita omistajakuntiensa yhdyskunta­jätehuollon palvelutehtäviin liittyen.

Palveluneuvojana tehtäväsi on palvella toimialueemme asukkaita ja yrityksiä jätteenkuljetuksiin, jätehuoltopalveluihin ja jätteiden lajitteluun liittyvissä asioissa. Palveluneuvojan päivittäinen työ koostuu asiakaspalvelusta eri kanavissa sekä tietojen ylläpidosta asiakasrekisterissä.

Tehtävässä tarvitaan palvelualtista ja joustavaa asennetta, paineensietokykyä, tehokasta, järjestelmällistä ja huolellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää tavanomaisten toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa ja erinomaista suomen kielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi kaupalliselta tai jätehuoltoalalta sekä kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Katsomme eduksi työkokemuksen vastaavista tehtävistä jätehuoltoalalta sekä mahdollisen Vingo-toiminnanohjausjärjestelmän käyttökokemuksen.

Liitä mahtavat asiakaspalvelutaitosi ja joustava, tavoitteellinen työasenteesi mukaan energiseen ja koko ajan kehittyvään ASPA-tiimiimme ja me tarjoamme Sinulle kiinnostavan ja vastuullisen työn vakaassa ja innovatiivisessa ympäristöhuollon huippuyrityksessä, mukavan työyhteisön ja hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti!

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 30.6.2025 asti. Työsuhteen aloitus mahdollisuuksien mukaan heti kun sopiva henkilö löytyy. Määräaikaisen työsuhteen perusteena on vanhempainvapaan sijaisuus.

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Toni Kranttila, toni.kranttila@salpakierto.fi, puh. 041 731 7433. Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@salpakierto.fi viimeistään 1.12.2023 klo 15.30 mennessä, viestiin otsikko PALVELUNEUVOJA. Aloitamme mahdollisuuksien mukaan haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.