Haussa viestinnän asiantuntija

11.01.2023

Etsimme

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2023-31.8.2024.

Viestinnän asiantuntijana olet tärkeä osa tiivistä ja tehokasta viestintä- ja neuvontatiimiä, joka vastaa yhtiön ulkoisesta viestinnästä ja toimialueen asukkaille tuotettavasta kierrätysvalmennuksesta.

Tehtäviisi kuuluu uuden jätelain myötä jätehuollossa ja lajittelussa tapahtuvien muutosten viestinnän ja mainonnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen yhdessä tiimin kanssa. Oleellinen osa tehtävää on video- ja valokuvallisen sisällön tuottaminen yhtiön viestintäkanaviin, ml. sosiaalisen median kanaviin.

Viestinnän asiantuntijana pääset hyödyntämään laajaa viestinnän osaamistasi ja kokemustasi tässä monipuolisessa tehtävässä.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitaan erinomaista kirjallista ja suullista suomen ja hyvää englannin kielen osaamista sekä taitoa tuottaa sujuvaa tekstiä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä reipasta työotetta ja oma-aloitteisuutta innovatiivisella otteella.

Käytät sujuvasti tavanomaisia toimisto-ohjelmia (Microsoft O365) sekä sisällöntuotannon laitteita ja ohjelmia (Adobe Creative Suiten kuvankäsittely-, taitto- ja videoeditointiohjelmat ja OBS Studio) ja hallitset digikameran käytön. Sosiaalisen median kanavat ovat sinulle tuttuja ja ymmärrät niiden lainalaisuuksia. Olet tottunut suunnittelemaan ja tuottamaan sisältöjä erilaisiin sosiaalisen median kanaviin, kuten YouTubeen, LinkedIniin, Facebookiin, Instagramiin ja TikTokiin.

Parhaat valmiudet tehtävään antaa soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vaihtelevan ja vastuullisen työn vakaassa ja innovatiivisessa ympäristöhuollon huippuyrityksessä. Salpakierto Oy huolehtii hyvin työntekijöistään ja tarjoaa kattavat henkilöstöedut, etätyömahdollisuuden, mukavan työyhteisön ja kiinnostavan työn kiertotalouden näköalapaikalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Hanna Bergman, hanna.bergman@salpakierto.fi, puh. 044 700 5898.

Lähetä hakemus ja CV osoitteella rekrytointi@salpakierto.fi viimeistään tiistaihin 24.1.2023 mennessä, viestin otsikoksi Viestinnän asiantuntija.