SERRISTOPPI-vastaanottopiste Lahden torilla markkinapäivinä

23.03.2022

Mihin palauttaisin vanhentuneet kynsilakkapullot? Ei hätää, Salpakierto Oy:n järjestämä kesäkauden palvelu SERRISTOPPI-vastaanottopiste on jälleen tuttuun tapaan huhti-lokakuussa Lahden kauppatorilla kuukausimarkkinoiden yhteydessä, joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 8-15.

Palvelu on suunnattu etenkin autottomille asukkaille, joiden ei ole mahdollista asioida lajitteluasemalla ja erityisesti pienille, mutta hankalille jätteille, joita ei ole ympäristönkään kannalta järkevää lähteä yksittäin kuljettamaan lajitteluasemalle ja joita ei tule lajitella sekajätteen joukkoon.

Ensimmäistä kertaa SERRISTOPPI-vastaanottopiste parkkeeraa torille keskiviikkona 6.4.2022 ja viimeisen kerran syksyllä lokakuun markkinapäivänä 5.10.2022.

SERRISTOPPI-vastaanottopisteellä otetaan kotitalouksilta maksutta vastaan:

  • loisteputket
  • energiansäästölamput
  • pienet sähkölaitteet
  • paristot
  • vaaralliseksi jätteeksi luokiteltavat kosmetiikkatuotteet (hajuvedet, partavedet, hiuslakat, kynsilakat, hiusvärit ja vastaavat)

Palvelu lukeutuu Salpakierron kesäkauden (ajalla huhti-lokakuu) vastaanottopalveluihin. Kotitalouksien vaarallisia jätteitä ja sähkölaitteita otetaan maksutta vastaan ympäri vuoden seitsemällä lajitteluasemalla ja kesäkaudella myös lajitteluasemilla on voimassa laajennetut aukioloajat. Lajitteluasemia kannattaakin hyödyntää suurempien jäte-erien ollessa kyseessä.

Tarkistathan ennen vastaanottopisteelle tuloa kyseisten jätteiden lajittelu- ja vastaanotto-ohjeet sekä vaarallisten jätteiden määrärajoitteet osoitteesta salpakierto.fi

NÄHDÄÄN TORILLA!