Etsimme asiakaspalvelutiimiimme rekisterinhoitajaa ja palveluneuvojaa

08.04.2022

Etsimme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen

REKISTERINHOITAJAA asiakaspalvelutiimiimme

Asiakaspalvelutiimin tehtävien tarkoitus on palvella Salpakierron toiminta-alueen asiakkaita omistajakuntiensa yhdyskunta­jätehuollon palvelutehtäviin liittyen.

Rekisterinhoitajan tehtävässä vastaat mm. asiakasrekisterin hallinnasta ja ylläpidosta, asiakasrekisteriin liittyvästä sisäisestä ja ulkoisesta raportoinnista sekä viranomaisten selvityspyyntöjen käsittelystä.

Rekisterinhoitajan tehtävässä toimit osana asiakaspalvelutiimiä ja tehtäviisi sisältyvät myös asiakaspalvelutiimin muut päivittäiset asiakaspalvelutehtävät.

Tehtävässä tarvitaan järjestelmällistä ja huolellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää tavanomaisten toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa, hyvää suomen kielen taitoa sekä toiminnanohjausjärjestelmä Vingon käyttökokemusta. Muu tietokantaosaaminen luetaan eduksi.

Lisäksi tehtävässä edellytetään soveltuvaa kaupallista, ympäristö- tai jätehuoltoalan koulutusta sekä kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Katsomme eduksi työkokemuksen vastaavista tehtävistä jätehuoltoalalta.

Tuo monipuolinen osaamisesi, joustava ja tavoitteellinen työskentelytapasi sekä asiakaspalvelutyön palosi meidän dynaamiseen, taitavaan ja kehitysorientoituneeseen ASPA-tiimiimme, niin me puolestamme tarjoamme Sinulle kiinnostavan ja vastuullisen työn vakaassa ja innovatiivisessa ympäristöhuollon huippuyrityksessä, mukavan työyhteisön ja hyvät työsuhde-edut sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti!

Lisätietoja tehtävistä antaa kehityspäällikkö Kimmo Rinne, kimmo.rinne@salpakierto.fi, puh. 0401959971. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n mahdollisimman pian sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@salpakierto.fi, kuitenkin viimeistään 30.4.2022 klo 08.00 mennessä, viestiin otsikko REKISTERINHOITAJA. Teemme haastatteluja jo hakuaikana sekä valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisäksi etsimme Lahteen määräaikaiseen työsuhteeseen

PALVELUNEUVOJAA asiakaspalvelutiimiimme

Asiakaspalvelutiimin tehtävien tarkoitus on palvella Salpakierron toiminta-alueen asiakkaita omistajakuntiensa yhdyskunta­jätehuollon palvelutehtäviin liittyen.

Palveluneuvojana tehtäväsi on palvella toimialueemme asukkaita ja yrityksiä jätteenkuljetuksiin, jätehuoltopalveluihin ja jätteiden lajitteluun liittyvissä asioissa. Palveluneuvojan päivittäinen työ koostuu asiakaspalvelusta eri kanavissa sekä tietojen ylläpidosta asiakasrekisterissä.

Tehtävässä tarvitaan palvelualtista ja joustavaa asennetta, järjestelmällistä ja huolellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää tavanomaisten toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa ja erinomaista suomen kielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi kaupalliselta tai jätehuoltoalalta sekä kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Katsomme eduksi työkokemuksen vastaavista tehtävistä jätehuoltoalalta sekä mahdollisen Vingo-toiminnanohjausjärjestelmän käyttökokemuksen.

Liitä mahtavat asiakaspalvelutaitosi ja joustava, tavoitteellinen työasenteesi mukaan energiseen ja koko ajan kehittyvään ASPA-tiimiimme ja me tarjoamme Sinulle kiinnostavan ja vastuullisen työn vakaassa ja innovatiivisessa ympäristöhuollon huippuyrityksessä, mukavan työyhteisön ja hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti!

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen ajalle 1.6.2022 – 30.6.2023. Määräaikaisen työsuhteen perusteena on vanhempainvapaan sijaisuus.

Lisätietoja tehtävistä antaa kehityspäällikkö Kimmo Rinne, kimmo.rinne@salpakierto.fi, puh. 0401959971. Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@salpakierto.fi viimeistään 30.4.2022 klo 08.00 mennessä, viestiin otsikko PALVELUNEUVOJA.