Etsimme joukkoomme henkilöstö- ja palkka-asiantuntijaa

14.01.2021

Haemme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen

Henkilöstö- ja palkka-asiantuntijaa

Etsimme itsenäiseen työskentelyn tottunutta, oma-aloitteista ja ihmisten kanssa hyvin toimeen tulevaa henkilöstö- ja palkka-asioiden ammattilaista. Omaat hyvän paineensietokyvyn, joustavan asenteen sekä kyvyn organisoida omaa ajankäyttöäsi muuttuvien tilanteiden mukaisesti.  Sinulla on halua kehittää omaa osaamistasi ja työtäsi, eikä muutos tai uuden omaksuminen tuota ongelmia. Ammattilaisena pystyt soveltamaan itsenäisesti ohjeita käytännön tilanteissa.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana pientä taloushallinnon tiimiämme. Henkilöstö- ja palkka-asiantuntijan tehtäviin kuuluu mm. henkilöstön palkkojen laskeminen, työehtosopimustulkinta, ohjaus ja neuvontatehtävät sekä muita erilaisia henkilöstöhallinnon tehtäviä, jotka tulevat vaihtelemaan päivittäin. Tyypillisiin työtehtäviisi kuuluu myös esimerkiksi erilaisten selvitysten laatiminen sekä työaikaseurannasta ja hr-ohjelmasta vastaaminen. Tehtävässäsi vastaat henkilöstön ja esimiesten ohjeistuksesta ja neuvonnasta. Henkilöstö- ja palkka-asiantuntijana osallistut myös toiminnan strategiseen kehittämiseen ja ratkaisujen analysointiin yhdessä johdon kanssa. Olet myös mukana henkilöstön rekrytointiprosessissa sekä avustat mm. palkkauksen arviointiin liittyvissä tehtävissä.

Työtehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa ammatillista osaamista henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan tehtävistä sekä tarkkaa ja järjestelmällistä otetta. Edellytämme hakijoilta soveltuvaa alan koulutusta esim. tradenomi sekä monipuolista, muutaman vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Arvostamme Avainta ry:n työehtosopimuksen, Sympa HR- ja VismaFivaldi palkanlaskentaohjelman ja toimisto-ohjelmien hyvää osaamista. Sinulla on hyvät IT-taidot ja vahva Excel-osaaminen.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn vakaassa ja innovatiivisessa ympäristöhuollon huippuyrityksessä, hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään torstaina 28.01.2021 osoitteella rekrytointi@salpakierto.fi, otsikolla HENKILÖSTÖ- JA PALKKA-ASIANTUNTIJA. Tulemme etenemään prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää vielä tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Sari Leiskallio, sari.leiskallio@salpakierto.fi, puh. 044 373 6794.