Etsimme joukkoomme kehityskoordinaattoria

20.10.2020

Etsimme Lahteen

KEHITYSKOORDINAATTORIA

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen kehityshakuista henkilöä kehityskoordinaattorin tehtävään. Kyseessä on vanhempainvapaan sijaisuus. Työssäsi vastaat yhtiön kehityshankkeiden koordinoinnista ja toimit erilaisissa tukitehtävissä omien vahvuuksiesi mukaan. Tämänhetkiset kehityshankkeemme liittyvät mm. bio- ja tekstiilijätteiden erilliskeräyksen tehostamiseen sekä laitoskäsittelyn kehittämiseen.Odotamme Sinulta hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja, järjestelmällisyyttä, hyvää viestinnällistä osaamista sekä sujuvaa tietoteknisten järjestelmien hallintaa ja niiden omaksumiskykyä.

Katsomme eduksi kokonaisvaltaisen kokemuksen erilaisista projekti- ja kehityshankkeista (tukihakemukset sekä hankkeiden läpivienti) sekä nopeasti kehittyvästä kierrätys- ja kiertotalousalasta. Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään alempaa AMK-tasoista koulutusta.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtävän ja näköalapaikan kehittyvällä kiertotalousalalla.

Toivomme, että voit ottaa tehtävän vastaan viimeistään joulukuun 2020 aikana. Työsuhde kestää 31.8.2021 saakka.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 3.11.2020 mennessä osoitteella antti.leiskallio@phj.fi. Lisätietoja työtehtävästä antaa arkisin kehityspäällikkö Antti Leiskallio, antti.leiskallio@phj.fi, puh. 050 324 7427.