Etsimme joukkoomme kirjanpitäjää

04.12.2020

Haemme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen

Taloushallinnon asiantuntijaa/Tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää

Oletko sinä taloushallinnon ammattilainen, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä/konsernitilinpäätöksestä? Tehtävässä osallistut kirjanpidon yleisiin työtehtäviin ja vastaat käyttöomaisuuskirjanpidosta, veroilmoituksista, arvonlisäveroasioista, tilinpäätöksistä sekä rakentamisilmoituksista. Työtehtäväsi sisältävät myös ostoreskontran ja maksatuksen hoitamista, osallistumista luotonvalvontaan ja perintään sekä muita mahdollisia taloushallinnon tehtäviä. Olet omalta osaltasi mukana kehittämässä prosesseja, työskentelytapoja ja järjestelmiä. Viiden hengen tiimimme hoitaa Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n taloushallinnon lisäksi myös tytäryhtiömme Salpamaa Oy:n taloushallinnon.

Työtehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa ammatillista osaamista taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävistä. Edellytämme hakijoilta soveltuvaa alan koulutusta esim. tradenomi tai KTM sekä monipuolista, muutaman vuoden työkokemusta vastaavista taloushallinnon työtehtävistä. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen ja haluat työskennellä numeroiden parissa. Asioiden välisten suhteiden hahmotuskyky ja analyyttinen ajattelu on sinulle luontaista. Olet oma-aloitteinen, aikaansaava, kehittämiskykyinen ja -haluinen ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Kirjanpitäjän työhön liittyvistä, joskus tiukoistakin aikarajoista huolimatta, kykenet työskentelemään tehokkaasti. Sinulla on hyvät IT-taidot ja vahva Excel-osaaminen.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn vakaassa ja innovatiivisessa ympäristöhuollon huippuyrityksessä, hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 23.12.2020 osoitteella sari.leiskallio@phj.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Sari Leiskallio, sari.leiskallio@phj.fi, puh 044 373 6794.