Etsimme joukkoomme palveluneuvojaa

09.09.2021

Etsimme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen

PALVELUNEUVOJAA

Palveluneuvojana tehtäväsi on palvella toimialueemme asukkaita ja yrityksiä jätteenkuljetuksiin, jätehuoltopalveluihin ja jätteiden lajitteluun liittyvissä asioissa. Palveluneuvojan päivittäinen työ koostuu asiakaspalvelusta eri kanavissa sekä tietojen ylläpidosta asiakasrekisterissä.

Tehtävässä tarvitaan palvelualtista ja joustavaa asennetta, järjestelmällistä ja huolellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää tavanomaisten toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa ja erinomaista suomen kielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi kaupalliselta tai jätehuoltoalalta sekä kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Katsomme eduksi työkokemuksen vastaavista tehtävistä jätehuoltoalalta tai Vingo-asiakasrekisterin käyttökokemuksen.

Tarjoamme Sinulle kiinnostavan ja vastuullisen työn vakaassa ja innovatiivisessa ympäristöhuollon huippuyrityksessä, hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tero Salo, tero.salo@salpakierto.fi, puh. 0400860265. Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@salpakierto.fi 24.9.2021 klo 08.00 mennessä, viestiin otsikko PALVELUNEUVOJA.