Etsimme joukkoomme palveluneuvojaa

02.12.2021

HUOM! Tämä palveluneuvojan tehtävä on jo täytetty eikä hakemuksia siihen enää oteta vastaan!

Etsimme Lahteen

PALVELUNEUVOJAA

Palveluneuvojana tehtäväsi on palvella toimialueemme asukkaita ja yrityksiä jätteenkuljetuksiin, jätehuoltopalveluihin ja jätteiden lajitteluun liittyvissä asioissa. Palveluneuvojan päivittäinen työ koostuu asiakaspalvelusta eri kanavissa sekä tietojen ylläpidosta asiakasrekisterissä.

Tehtävässä tarvitaan palvelualtista ja joustavaa asennetta, järjestelmällistä ja huolellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää tavanomaisten toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa ja erinomaista suomen kielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi kaupalliselta tai jätehuoltoalalta sekä kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Katsomme eduksi työkokemuksen vastaavista tehtävistä jätehuoltoalalta tai Vingo-asiakasrekisterin käyttökokemuksen.

Tarjoamme Sinulle kiinnostavan ja vastuullisen työn vakaassa ja innovatiivisessa ympäristöhuollon huippuyrityksessä, hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2022 loppuun saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Kimmo Rinne, kimmo.rinne@salpakierto.fi., puh. 040 1959971.

Laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 15.12.2021 mennessä. Lähetä hakemus ja CV osoitteella rekrytointi@salpakierto.fi 15.12.2021 mennessä, viestiin otsikoksi Palveluneuvoja. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.