Etsimme joukkoomme palveluneuvojaa

06.11.2020

Etsimme Lahteen

PALVELUNEUVOJAA

Palveluneuvojana tehtäväsi on palvella toimialueemme asukkaita ja yrityksiä jätteenkuljetuksiin, jätehuoltopalveluihin ja jätteiden lajitteluun liittyvissä asioissa. Palveluneuvojan päivittäinen työ koostuu asiakaspalvelusta eri kanavissa sekä tietojen ylläpidosta asiakasrekisterissä.

Tehtävässä tarvitaan palvelualtista ja joustavaa asennetta, järjestelmällistä ja huolellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää tavanomaisten toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa ja erinomaista suomen kielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi kaupalliselta tai jätehuoltoalalta sekä kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Katsomme eduksi työkokemuksen vastaavista tehtävistä jätehuoltoalalta tai JHL-asiakasrekisterin käyttökokemuksen.

Tarjoamme Sinulle kiinnostavan ja vastuullisen työn vakaassa ja innovatiivisessa ympäristöhuollon huippuyrityksessä, hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti.

Toivomme, että voit aloittaa työn 15.12.2020. Tehtävä on määräaikainen 30.6.2021 loppuun saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa asukaspalvelupäällikkö Päivi Rahkonen, paivi.rahkonen@phj.fi, puh. 050 098 0175. Lähetä hakemus ja CV osoitteella paivi.rahkonen@phj.fi 23.11.2020 klo 15.00 mennessä.