Etsimme kesätyöntekijää kierrätysvalmennuksen tehtäviin

16.03.2022

Kierrätysvalmennuksen kesätyöntekijä toimii viestinnän ja neuvonnan tiimissä, joka vastaa yhtiön tuottamasta, toimialueen asukkaille tarjottavasta kierrätysvalmennuksesta sen eri muodoissaan.

Tehtävänäsi on muun muassa toteuttaa kierrätysvalmennusta erilaisissa kesätapahtumissa sekä aikuisille että lapsille yhdessä ympäristökasvattajan ja -kouluttajan kanssa. Osallistut sanallisen, kuvallisen ja videomuotoisen neuvonnallisen viestinnän toteuttamiseen yhtiön sosiaalisen median ja muihin viestintäkanaviin sekä yhtiön asiakastyytyväisyyskyselyn toteuttamiseen lajitteluasemilla. Osallistut myös erilaisten neuvontamateriaalien päivittämiseen.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, järjestelmällisyyttä, luovuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävä edellyttää tavanomaisten toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa ja erinomaista suomen kielen taitoa. Kuvankäsittely-, taitto- ja videoeditointiohjelmien käyttötaito on tehtävässä eduksi ja suotavaa.

Toivomme, että olet esimerkiksi ympäristöalan tai viestintäalan opiskelija. Tehtävä sisältää myös viikonlopputöitä. B-ajokortti on välttämätön tehtävän hoitamiseksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen kesätyön innovatiivisessa ympäristöhuollon huippuyrityksessä kiertotalouden näköalapaikalla.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.6.-12.8.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Hanna Bergman, hanna.bergman@salpakierto.fi, puh. 044 700 5898.

Lähetä hakemus ja CV osoitteella rekrytointi@salpakierto.fi viimeistään 4.4.2022, viestin otsikoksi Neuvonnan kesätyöntekijä.