Etsimme nyt joukkoomme logistiikkainsinööriä

26.03.2021

Haemme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja vastuuntuntoista

LOGISTIIKKAINSINÖÖRIÄ

Jätelain uudistuksen myötä kunnan järjestämä jätteenkuljetus tulee laajenemaan koko Salpakierto Oy:n toimialueelle bio- ja pakkausjätteiden osalta. Logistiikkainsinöörinä tulet suunnittelemaan tulevat bio- ja pakkausjätteiden palveluratkaisut asiakkaille sekä urakka-alueet ja osallistumaan kuljetusten ja siihen liittyvien palveluiden kilpailutuksiin.

Lisäksi huolehdit Salpakierron nykyisten seka-, energia- ja biojätteen kiinteistökeräyksen ja lavapalveluiden järjestämisestä. Työ sisältää käytännön operatiivisten asioiden järjestämisen yhteistyössä kuljetuskumppaneidemme ja asiakaspalvelutiimimme kanssa sekä asiakkaiden kanssa toimimista.

Keskeisiin tehtäviin kuuluvat asuinkiinteistöiltä tyhjennettävien jäteastioiden tyhjennysreittien ja jätekuljetusten urakka-alueiden suunnittelu ja kehittäminen, kuljetusten ja kuljetuksiin liittyvien muiden palveluiden kilpailuttaminen sekä kuljetussopimusten valvonta ja yhteistyö kuljetuskumppaneiden kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluvat edellä mainittuihin asioihin liittyvät kehitys- ja asiakaspalvelutehtävät. Käytössämme on VINGO-toiminnanohjausjärjestelmä sekä TCS-kuljetusten ohjausjärjestelmä.Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa AMK-tasoista logistiikan tai muuta vastaavaa soveltuvaa koulutusta tai työssä hankittua pätevyyttä tehtävään, hyviä yhteistyötaitoja, paineensietokykyä, asiakaspalvelutaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Katsomme eduksesi kokemuksen jätehuoltoalalta ja erityisesti kuljetuksista, kehittämishankkeista ja em. toiminnan- ja kuljetusohjausjärjestelmistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn. Salpakierto Oy huolehtii hyvin työntekijöistään ja tarjoaa kattavat henkilöstöedut, mukavan työyhteisön ja kiinnostavan työn kiertotalouden näköalapaikalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa 29.3.2021 alkaen palvelupäällikkö Päivi Rahkonen, paivi.rahkonen@salpakierto.fi, puh. 050 098 0175.

Lähetä hakemus ja CV osoitteella rekrytointi@salpakierto.fi 9.4.2021 mennessä.