Etsimme palvelukseen vastaanoton esimiestä/käsittelyinsinööriä

10.08.2021

Haemme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja vastuuntuntoista

VASTAANOTON ESIMIESTÄ/KÄSITTELYINSINÖÖRIÄ

Esimiehenä vastaat Kujalan käsittelykeskuksen vastaanottotoimintojen (vaakapalvelut) päivittäisestä johtamisesta yhdessä osaavan henkilöstön kanssa. Vastaanottotoimintojen onnistuminen on tärkeä lenkki tehokkaassa jätteidenkäsittelyketjussa. Lisäksi vastuullesi kuuluu kentillä tapahtuvat jätteiden käsittelytoiminnot (mm. risut, metallit, lasit, kestopuut ja huonekalut) kuormantarkastuksineen ja loppusijoitusalueen operatiivisista toiminnoista sekä kaatopaikkakelpoisuusasioista huolehtiminen. Kentillä tapahtuvat käsittelytoiminnot käsittävät edelleen jatkojalostukseen, että suoraan loppukäyttäjille toimitettavia jakeita. Olet osa vastaanotto- ja käsittelytoimintojen yksikköä ja toimit tiiviissä yhteistyössä laitostoimintojen kanssa.

Lisäksi vastaat vastuualueesi työturvallisuudesta, raportoinnista, hankintojen valmistelusta ja tuottavuuden kehittämisestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa AMK-tason koulutusta esimerkiksi tekniseltä tai ympäristöalalta, kokemusta vastaavista tehtävistä käytännön tasolla sekä esimiestehtävistä. Etsimällämme henkilöllä on kykyä johtaa, kehittää ja ohjata tuotantoa. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisu-, yhteistyö- ja vuorovaikutus- sekä tietotekniset taidot. Osaat hallita kokonaisuuksia sekä organisoida tulevia tehtäviä. Pystyt viemään läpi muutoksia vakuuttavasti ja omaat hyvän pelisilmän. Meille on tärkeää, että osaat rakentaa hyvän yhteishengen ja saat itsesi lisäksi myös muut innostumaan, onnistumaan ja kehittämään toimintaamme. Tehtävässä eduksi on myös hyvä englannin kielen taito. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa. Salpakierto Oy huolehtii hyvin työntekijöistään ja tarjoaa kattavat henkilöstöedut, mukavan työyhteisön ja kiinnostavan työn kiertotalouden näköalapaikalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaanotto- ja käsittelypäällikkö Pekka Kilpeläinen, pekka.kilpelainen@salpakierto.fi, p. 0500 714687. Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteella rekrytointi@salpakierto.fi 27.8.2021 mennessä. Viestiin otsikko Vastaanoton esimies.