Etsimme vaakaoperaattoria vakituiseen työsuhteeseen

19.02.2021

Haemme vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja vastuuntuntoista

VAAKAOPERAATTORIA

KUJALAN KÄSITTELYKESKUKSEEN LAHTEEN

Toimit vuorovastaavana kolmen hengen tiimissä. Työ alkaa toukokuun puolivälissä, tarkempi aika sovitaan ennen työn aloitusta. Työ on vuorotyötä maanantaista perjantaihin käsittelykeskuksen aukioloaikoina klo 7-20. Vaakaoperaattorin työhön kuuluu asiakaspalvelua, jätekuormien vastaanottoa, punnitsemista, kirjaamista vaakaohjelmaan ja kuormien ohjaamista oikeaan purkupaikkaan sekä yhteydenpitoa tuotantomme kanssa.

Työssä katsotaan eduksi ympäristöalan tai kaupallisen alan koulutus tai opiskelu ja kokemus asiakaspalvelutyöstä sekä tavanomaisten toimisto-ohjelmien hyvä hallinta. Tehtävä edellyttää kykyä keskittyä yhteen asiaan kerrallaan ajoittaisesta kiireestä huolimatta. Työssä vaaditaan tarkkuutta, hyvää paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn. Salpakierto Oy huolehtii hyvin työntekijöistään ja tarjoaa kattavat henkilöstöedut, mukavan työyhteisön ja kiinnostavan työn kiertotalouden näköalapaikalla.

Laita hakemuksesi ja CV rohkeasti osoitteeseen leena.seppala@salpakierto.fi 7.3.2021 mennessä. Lisätietoja antaa ympäristöpäällikkö Leena Seppälä, puh. 050 324 7428, leena.seppala@salpakierto.fi