Haemme joukkoomme asiakas- ja kuljetuspalveluyksikön päällikköä

30.11.2021

Haemme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja vastuuntuntoista

ASIAKAS- JA KULJETUSPALVELUYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

Asiakas- ja kuljetuspalveluyksikön päällikkönä vastaat yhtiön keskitetystä asiakaspalvelusta, kiinteistökeräyksen järjestämisestä sekä lavapalveluista. Toimit esimiehenä 6 henkilön kuljetus- ja asiakaspalvelutiimille sekä olet osa yhtiön johtoryhmää. Jätelain muutoksen myötä vastaat koko yhtiön alueelle laajentuvan kiinteistökeräyksen kokonaissuunnittelusta ja jalkauttamisesta kentälle yhdessä muun organisaation kanssa.

Keskeisiin tehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelun sujuvuuden varmistaminen, yksikön toiminnan suunnittelu, kehittäminen, ohjeistaminen sekä taloudesta vastaaminen, jätteenkuljetusten hallinnointi ja kilpailuttaminen sekä yhteydenpito jätehuoltoviranomaiseen, urakoitsijoihin ja asiakkaisiin. Tarvittaessa osallistut myös asiakaspalvelutyöhön.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa kokemusta asiakaspalvelu- ja esimiestyöstä, isojen kokonaisuuksien hallintaa sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. logistiikka- tai muulta soveltuvalta alalta. Arvostamme lisäksi kokemusta jätehuollosta, hyviä yhteistyötaitoja, paineensietokykyä, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykyä, kehittämishalukkuutta sekä halukkuutta osallistua aktiivisesti yksikön työhön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn. Salpakierto Oy huolehtii hyvin työntekijöistään ja tarjoaa kattavat henkilöstöedut, mukavan työyhteisön ja kiinnostavan työn kiertotalouden näköalapaikalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Johanna Rusanen, johanna.rusanen@salpakierto.fi, puh. 0400 877 254.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteella rekrytointi@salpakierto.fi, viestiin otsikoksi Asiakas- ja kuljetuspalveluyksikön päällikkö. Haethan paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.12.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.