Haemme laitosasentajaa jätteenkäsittelylaitoksillemme

15.02.2021

Haemme Lahteen, vakituiseen työsuhteeseen

Laitosmiestä/-asentajaa

Laitosmiehenä osallistut jätteenkäsittelylaitoksiemme käyttöön, tuotantoon sekä käytettävien koneiden ja laitteiden päivittäiseen kunnossapitoon ja huoltoon.

Toivomme, että sinulla on kokemusta koneiden ja laitteiden kunnossapidosta ja huollosta. Kuljetinten, murskainten ja seulojen tuntemus on pelkkää plussaa. Laskemme eduksesi myös perustaidot metallitöistä, sähköalan peruskoulutuksen, hitsaustaidot ja hydrauliikan tuntemuksen.
Sinulla on halua itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn sekä intoa ja kykyä ratkaista eteen tulevia ongelmia. Ymmärrät työturvallisuuden olennaisena osana ammattitaitoa. Olet reipas, vastuullinen ja yhteistyötaitoinen tiimipelaaja, valmis oppimaan uutta sekä kehittämään osaamistasi ja työtapojasi. Tehtävä edellyttää valmiutta 2-vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaisen ympäristöhuollon vakaassa ja innovatiivisessa huippuyrityksessä ja hyvät työsuhde-edut.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään torstaina 5.3.2021 osoitteella pekka.kilpelainen@salpakierto.fi, otsikolla ”Laitosasentaja”. Tulemme etenemään prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää vielä tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaanotto- ja käsittelypäällikkö Pekka Kilpeläinen, pekka.kilpelainen@salpakierto.fi, puh. 050 071 4687.