Haemme logistiikkainsinööriä

08.12.2021

Vahvistamme kuljetusyksikkömme tiimiä ja haemme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja vastuuntuntoista

LOGISTIIKKAINSINÖÖRIÄ

Jätelain uudistuksen myötä kunnan järjestämä jätteenkuljetus laajenee koko Salpakierto Oy:n toimialueelle bio- ja pakkausjätteiden osalta. Logistiikkainsinöörinä osallistut muun tiimin kanssa tulevien bio- ja pakkausjätteiden kuljetusten suunnitteluun, kilpailutukseen ja toteutukseen.

Keskeisiin tehtäviin kuuluvat asuinkiinteistöiltä tyhjennettävien jäteastioiden tyhjennysreittien ja jätekuljetusten urakka-alueiden suunnittelu ja kehittäminen, kuljetusten ja kuljetuksiin liittyvien muiden palveluiden kilpailuttaminen sekä kuljetussopimusten valvonta ja yhteistyö kuljetuskumppaneiden kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluvat edellä mainittuihin asioihin liittyvät kehitys- ja asiakaspalvelutehtävät. Käytössämme on VINGO-toiminnanohjausjärjestelmä sekä TCS-kuljetusten ohjausjärjestelmä. Tarkempi tehtävänkuva muodostuu hakijan osaamisen ja taustan sekä yksikössä sovittujen tehtäväjakojen pohjalta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa AMK-tasoista logistiikan tai muuta vastaavaa soveltuvaa koulutusta tai työssä hankittua pätevyyttä tehtävään, hyviä yhteistyötaitoja, paineensietokykyä, asiakaspalvelutaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Katsomme eduksesi kokemuksen jätehuoltoalalta ja erityisesti kuljetuksista, kehittämishankkeista, projektinhallinnasta ja em. toiminnan- ja kuljetusohjausjärjestelmistä.

Tuo päättäväinen ja positiivinen työskentelyasenteesi sekä uuden oppimisen palosi meille!

Me tarjoamme Sinulle kiinnostavan ja vastuullisen työn vakaassa ja innovatiivisessa ympäristöhuollon huippuyrityksessä, mukavan ja osaavan työyhteisön, hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti. Sijaitsemme loistavien kulkuyhteyksien päässä, mutta meillä työtä voit tehdä myös etäyhteyksin etätyökäytäntöjemme mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Kimmo Rinne, kimmo.rinne@salpakierto.fi., puh. 040 1959971. Lähetä hakemus ja CV osoitteella rekrytointi@salpakierto.fi 22.12.2021 mennessä, viestiin otsikoksi Logistiikkainsinööri.