Haemme päällikköä kuljetus- ja asiakaspalveluyksikköön

06.04.2021

Nykyisen yksikönpäällikkömme siirtyessä eläkkeelle vuoden 2022 alussa haemme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja vastuuntuntoista

KULJETUS- JA ASIAKASPALVELUYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

Jätelain uudistuksen myötä kunnan järjestämä jätteenkuljetus tulee laajenemaan koko Salpakierto Oy:n toimialueelle bio- ja pakkausjätteiden osalta.

Kuljetus- ja asiakaspalveluyksikön päällikkönä vastaat tulevien kiinteistökeräysten kokonaissuunnittelusta yhdessä muun organisaation kanssa.  Lisäksi huolehdit Salpakierron nykyisistä kiinteistökeräyksistä, lavapalveluista sekä keskitetystä asiakaspalvelusta. Toimit esimiehenä 6 henkilön kuljetus- ja asiakaspalvelutiimille sekä olet osa yhtiön johtoryhmää.

Keskeisiin tehtäviisi kuuluvat mm. yksikön toiminnan suunnittelu, kehittäminen, ohjeistaminen sekä taloudesta vastaaminen, jätteenkuljetusten hallinnointi ja kilpailuttaminen sekä yhteydenpito jätehuoltoviranomaiseen, urakoitsijoihin ja asiakkaisiin. Tarvittaessa osallistut myös asiakaspalvelutyöhön.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. logistiikka- tai muulta soveltuvalta alalta sekä kokemusta asiakaspalvelu- ja esimiestyöstä. Arvostamme lisäksi kokemusta jätehuollosta, hyviä yhteistyötaitoja, paineensietokykyä, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykyä, kehittämishalukkuutta sekä halukkuutta osallistua aktiivisesti yksikön työhön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn. Salpakierto Oy huolehtii hyvin työntekijöistään ja tarjoaa kattavat henkilöstöedut, mukavan työyhteisön ja kiinnostavan työn kiertotalouden näköalapaikalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Päivi Rahkonen, paivi.rahkonen@salpakierto.fi, puh. 050 098 0175 tai toimitusjohtaja Johanna Rusanen, johanna.rusanen@salpakierto.fi, puh. 0400 877 254. Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteella rekrytointi@salpakierto.fi 23.4.2021 mennessä, viestiin otsikoksi Kuljetus- ja asiakaspalveluyksikön päällikkö.