Haemme vakituiseen työsuhteeseen prosessinhoitajaa

21.04.2022

Haemme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen

Prosessinhoitajaa

Prosessinhoitajana toimenkuvaasi kuuluu jätteenkäsittelylaitoksemme prosessien hallinta, tuotannon laadun varmistus sekä osallistuminen käytettävien koneiden ja laitteiden päivittäiseen kunnossapitoon ja huoltoon. Laitoksemme on kokonaisuutena ainutlaatuinen tuotantoprosessi, joka tuottaa jätevirroista edelleen materiaalina hyödynnettäviä jakeita.

Toivomme, että sinulla on kokemusta prosessiin liittyvistä tehtävistä. Tehtävä edellyttää teknistä ymmärrystä ja automaatiojärjestelmien yleistä käyttöosaamista sekä kokemusta tietokoneiden käytöstä, iloista ja rentoa asennetta työntekoon, itseohjautuvuutta sekä oma-aloitteista asioihin tarttumista.

Kuljetinten, murskainten ja seulojen tuntemus on pelkkää plussaa. Laskemme eduksesi myös perustaidot metallitöistä, sähköalan peruskoulutuksen ja hydrauliikan tuntemuksen sekä ajokortin ja koneilla ajon taidon.
Sinulla on halua itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn sekä intoa ja kykyä ratkaista eteen tulevia ongelmia. Ymmärrät työturvallisuuden olennaisena osana ammattitaitoa. Olet reipas, vastuullinen ja yhteistyötaitoinen tiimipelaaja, valmis oppimaan uutta sekä kehittämään osaamistasi ja työtapojasi. Tehtävä edellyttää valmiutta 2-vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaisen ympäristöhuollon vakaassa ja innovatiivisessa huippuyrityksessä ja hyvät työsuhde-edut.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään perjantaina 13.5.2022 osoitteella, rekrytointi@salpakierto.fi otsikolla ”Prosessinhoitaja”. Tulemme etenemään prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää vielä tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotannon esimies Teemu Rousku, teemu.rousku@salpakierto.fi, p. 044 738 3893 tai vastaanotto- ja käsittelypäällikkö Pekka Kilpeläinen, pekka.kilpelainen@salpakierto.fi, p. 050 071 4687.