Haussa tuotannon esimies kolmen jätteenkäsittelylaitoksen päivittäisjohtoon

13.04.2021

Haemme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja vastuuntuntoista

TUOTANNON ESIMIESTÄ

Tuotanto-organisaation esimiehenä vastaat kolmen jätteenkäsittelylaitoksen päivittäisestä johtamisesta yhdessä osaavan henkilöstön kanssa. Laitoksemme koostuvat moderneista teknisistä kiinteiden jätteiden murskaus- ja lajittelulaitoksista sekä nestemäisten jätteiden käsittelylaitoksesta.

Toimenkuvaasi kuuluu vastuu laitostemme tuotannosta, jossa johdat ihmisiä saavuttamaan asetetut tavoitteet niin laadun, toimitusvarmuuden kuin tuotantovolyymin osalta. Lisäksi vastaat vastuualueesi työturvallisuudesta, raportoinnista, hankintojen valmistelusta ja tuottavuuden kehittämisestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa AMK-tason koulutusta esimerkiksi tekniseltä tai ympäristöalalta, kokemusta vastaavista tehtävistä käytännön tasolla sekä tuotannon esimiestehtävistä. Etsimällämme henkilöllä on kykyä johtaa, kehittää ja ohjata tuotantoa. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisu-, yhteistyö- ja vuorovaikutus- sekä tietotekniset taidot. Osaat hallita kokonaisuuksia sekä organisoida tulevia tehtäviä. Pystyt viemään läpi tuotannossa tapahtuvia muutoksia vakuuttavasti ja omaat hyvän pelisilmän. Meille on tärkeää, että osaat rakentaa hyvän yhteishengen ja saat itsesi lisäksi myös muut innostumaan, onnistumaan ja kehittämään toimintaamme. Tehtävässä eduksi on myös hyvä englannin kielen taito.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa. Salpakierto Oy huolehtii hyvin työntekijöistään ja tarjoaa kattavat henkilöstöedut, mukavan työyhteisön ja kiinnostavan työn kiertotalouden näköalapaikalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaanotto- ja käsittelypäällikkö Pekka Kilpeläinen, pekka.kilpelainen@salpakierto.fi, p. 0500 714687. Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteella rekrytointi@salpakierto.fi 30.4.2021 mennessä. Viestiin otsikko Tuotannon esimies.