Isännöitsijöille, taloyhtiön hallitusten jäsenille ja taloyhtiöaktiiveille verkkoseminaari 4.5. klo 13

11.04.2022

Järjestämme taloyhtiöiden isännöitsijöille, hallitusten jäsenille ja taloyhtiöaktiiveille suunnatun infotilaisuuden keskiviikkona 4.5.2022 klo 13-14. Tilaisuudessa kuullaan, miten asuinkiinteistöjen lajittelu, jätehuollon järjestäminen ja jätehuollon palvelut ovat muuttumassa toimialueellamme lähivuosien aikana.

Tilaisuus järjestetään Teams-verkkoseminaarina. Seminaariin tulee rekisteröityä tästä linkistä.

Uusi jätelaki astui voimaan 19.7.2021. Lakiuudistus tavoittelee kierrätyksen ja kiertotalouden vauhdittumista ja kasvua. Tavoitteen saavuttaminen vaatii nykyistä huomattavasti tehokkaampaa lajittelua, sillä kierrätysaste on Suomessa ollut viime vuosina 41-43 %.

Uudistus tuo kunnille, jätteen haltijoille sekä pakkausten tuottajille tiukempia jätteen erilliskeräysvelvoitteita. Kotitalouksille uudistus tarkoittaa entistä parempia jätehuoltopalveluja suoraan kiinteistöille.

Salpakierto Oy kilpailuttaa jatkossa omistajakuntiensa puolesta biojätteiden ja pakkausjätteiden (muovipakkaukset, kartonkipakkaukset, lasipakkaukset ja metallin) kuljetukset asuinkiinteistöiltä käsittelyyn ja hoitaa kuljetuksiin liittyvän asiakaspalvelun ja laskutuksen.

Tilaisuuteen voi rekisteröityä myös tilaisuuden aikana.

Tervetuloa tilaisuuteen!

Salpakierto Oy