Kalenterikuvakisassa läikkyy monimuotoinen päijäthämäläinen vesi

31.01.2018

Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n (PHJ) tämänvuotisessa kalenterikuvakisassa teemana on VESI. Miten vesi näyttäytyy ja käyttäytyy eri olomuodoissaan, eri vuodenaikoina ja erilaisissa paikoissa. Vesi on elämän lähde; millaista elämää vedessä on? Valokuvista 13 parasta pääsee seuraavan Lokki-seinäkalenterin kuvitukseksi.

Kaunis Päijät-Häme -valokuvakisassa etsitään kauniita, kuvaajalleen merkityksellisiä luontokuvia Päijät-Hämeestä teemalla vesi. Valokuvakisa on päijäthämäläisille amatöörivalokuvaajille suunnattu kilpailu, joka on käynnissä helmikuun alusta syyskuun 2018 loppuun. Ja kuvauspaikan tulee tietysti sijaita Päijät-Hämeessä. Kuvan lähetyksen yhteydessä voit kertoa meille kuvasi tarinan.

Valokuvista 13 parasta pääsee vuoden 2019 Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n (PHJ) julkaiseman Lokki-seinäkalenterin kuvitukseksi ja palkitaan Museokortilla (arvo 64,90€). Kisaan voi osallistua osoitteessa kaunispäijäthäme.fi

Kaunis Päijät-Häme -valokuvakisalla haluamme tuoda esille, miten arvokasta puhdas vesi on ja miten ainutlaatuinen Päijät-Hämeen vesiluonto on. Ja me kaikki varmasti toivomme, että se säilyy sellaisena. Ympäristöä jokainen voi arvostaa pienillä arjen teoilla, kuten jätteiden paremmalla lajittelulla. Pidetään yhdessä Päijät-Häme kauniina, nyt ja tuleville sukupolville!

Valokuvakisaan voi osallistua osoitteessa kaunispäijäthäme.fi (siirtyminen toiseen verkkopalveluun)

Kaunis Päijät-Häme –video on katsottavissa YouTubesta: