Lokki-kalenterin 2022 lajitteluohjejuliste sisältää virheellistä tietoa

09.12.2021

Joka kodin jätehuollon tietopaketti, Lokki-kalenteri vuodelle 2022 jaetaan tänään 9.12. alkaen julkisena tiedotteena jokaiseen toimialueemme kotitalouteen, yritykseen sekä toimialueen ulkopuolella asuville toimialueen kesämökkiläisille.

Kalenterin tuotantoprosessissa tapahtuneen teknisen virheen vuoksi kalenterin keskiaukeaman liitteenä oleva lajitteluohjejuliste sisältää virheellistä tietoa!

Eri jätelajien kohdalla olevat kuvat ovat osin väärissä kohden ja sekaisin. Jätelajien tekstit ovat sen sijaan oikein, samoin muu liitteen sisältämä informaatio.

Pahoittelemme suuresti tapahtunutta virhettä ja siitä aiheutuvaa mielipahaa!

Tälle vuodelle jaetun Lokki-kalenterin välissä toimitettu lajitteluohjejuliste on edelleen tiedoiltaan ajantasainen ja sitä voi edelleen käyttää kodin lajitteluohjeena. Lajitteluohjeissa ei ole vuoden aikana tapahtunut muutoksia.

Jos kuitenkin haluaa saada itselleen uuden lajitteluohjejulisteen, niin sen voi tilata maksutta tästä: https://salpakierto.fi/neuvonta/tilaa-oppaita-ja-esitteita/

Kurkkaa alta, miltä kalenterin liitteenä jaettavan lajitteluohjejulisteen oikeasti kuuluu näyttää. Voit myös tulostaa sen itsellesi:

Kodin lajitteluopas juliste A3

Ohjeita oikeaan lajitteluun löytää myös käyttämällä jätehaku-toimintoa verkkopalvelumme etusivulla.