Muutoksia Heinolan haja-asutusalueen aluekeräyspisteverkostoon

08.11.2019

Heinolan haja-asutusalueella on kunnan järjestämä jätteenkuljetus, jossa yhtenä vaihtoehtona asuinkiinteistöjen päivittäisjätehuollon järjestämiselle ovat energia- ja sekajätteille tarkoitetut aluekeräyspisteet. Aluekeräyspisteet on tarkoitettu kiinteistöille, joille ei ole pääsyä jäteautolla. Aluekeräyspisteen käyttöoikeus on vain jätehuoltoon liittyneillä, vuosimaksun maksavilla kiinteistöillä.

Aluekeräyspisteverkosto supistuu kahdella pisteellä. Lopetettavat aluekeräyspisteet ovat: Imjärventie 439 ja Sonnasentie 945. Lopetetulle pisteelle ei saa jättää jätteitä.

Aluekeräyspisteiden asiakkaita tiedotetaan asiasta lopetettavilla pisteillä olevin tiedottein.

Käytettävissä olevia aluekeräyspisteitä voi tiedustella jätehuollon asiakaspalvelusta 03 871 1770 (arkisin klo 9-15), kuljetukset@phj.fiasiakasnetti.phj.fi (siirtyminen toiseen verkkopalveluun).

Aluekeräyspisteen käytölle vaihtoehtoinen tapa järjestää kiinteistön jätehuolto on joko jäteastiat omalla kiinteistöllä tai yhteinen jäteastia (jätekimppa) naapurikiinteistön/-kiinteistöjen kanssa. Lue lisää jätehuollon järjestämisestä.