Muutoksia Heinolan haja-asutusalueen aluekeräyspisteverkostossa

15.01.2020

Heinolan haja-asutusalueella on kunnan järjestämä jätteenkuljetus, jossa yhtenä vaihtoehtona asuinkiinteistöjen päivittäisjätehuollon järjestämiselle ovat energia- ja sekajätteille tarkoitetut aluekeräyspisteet. Aluekeräyspisteet on tarkoitettu kiinteistöille, joille ei ole pääsyä jäteautolla. Aluekeräyspisteen käyttöoikeus on vain jätehuoltoon liittyneillä, vuosimaksun maksavilla kiinteistöillä.

Aluekeräyspisteverkosto supistuu 1.3.2020. Lopetettavat aluekeräyspisteet ovat: Sonnasentie 945 ja Muikkusalmentie 968, joiden tilalle tulee yksi uusi piste. Aluekeräyspiste osoitteessa Imjärventie 439 on lopetettu 31.12.2019. Lopetetuille pisteille ei saa jättää jätteitä.

Aluekeräyspisteiden asiakkaita tiedotetaan asiasta lopetettavilla pisteillä olevin tiedottein.

Käytettävissä olevia aluekeräyspisteitä voi tiedustella jätehuollon asiakaspalvelusta 03 871 1770 (arkisin klo 9-15), kuljetukset@phj.fiasiakasnetti.phj.fi (siirtyminen toiseen verkkopalveluun).

Aluekeräyspisteen käytölle vaihtoehtoinen tapa järjestää kiinteistön jätehuolto on joko jäteastiat omalla kiinteistöllä tai yhteinen jäteastia (jätekimppa) naapurikiinteistön/-kiinteistöjen kanssa. Lue lisää jätehuollon järjestämisestä.