Päijät-Hämeen Jätehuolto kutsuu toimialueensa asukkaat mukaan 25-vuotisjuhlapäivään keskiviikkona 13.6.

06.06.2018

Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n (PHJ) perustamisesta tulee kesäkuussa kuluneeksi 25 vuotta. Yhtiön 25-vuotista taivalta jätehuollon ympäristötekojen parissa juhlistetaan työn merkeissä, yhdessä asukkaiden kanssa keskiviikkona 13.6.2018 klo 14-20 Kujalan jätekeskuksessa Lahdessa (osoite: Sapelikatu 7).

Kutsumme kaikki tervetulleeksi mukaan juhlapäiväämme!

Koko juhlapäivän ajan jäteasema PILLERIllä otetaan asukkaiden energiajätteet ja huonekalut vastaan maksutta. PILLERI palvelee asiakkaita tapahtumapäivänä normaalisti klo 7-20.

Tapahtumassa kävijöitä viihdyttää muusikko Konsta Hietanen esityksillään klo 14.30, 16.30 ja 18.30. Esitysten välissä kuullaan tietoiskuja asukkaille suunnatuista palveluista ja asumisen jätteiden käsittelystä.

Pikku-Paksu -junalla vieraat pääsevät noin puoli tuntia kestävälle kiertoajelulle Kujalan jätekeskuksen alueelle. Kierroksella tutustutaan jätekeskuksen eri toimintoihin ja nykypäivän jätteenkäsittelyyn. Pikku-Paksu -junan lähdöt tapahtuma-alueelta klo 16.00, 17.00 ja 18.00.

Tarjoamme tapahtumassa kävijöille makkaraa, pullaa ja kahvia. Jokainen kävijä saa myös mukaansa kätevän lajittelukassin.

Tapahtuma-alueella on ohjelmassa lajittelu- ja kompostointineuvontaa, kalustoesittelyä ja arvontaa. Palveluneuvojamme neuvovat jätteiden lajitteluun ja jätehuoltoon liittymisen asioissa. Kävijät voivat jakaa oman lupauksensa ympäristötekojen tekemisestä sosiaaliseen mediaan. Näytillä on erilaisia lämpökompostoreita ja tutustua voi myös sisätiloihin soveltuvaan matokompostoriin. KierrätysPaikka Kujalan kierrätysmyymälässä voi piipahtaa tekemässä löytöjä. Lahden ympäristöneuvonnan ympäristökasvattaja on Kaisla-autoineen paikan päällä kertomassa ympäristökasvatustyöstä. Jäteautoon pääsee tutustumaan klo 16-20. Arvonnassa pääpalkintona on lämpökompostori.

Juhlapäivänä 13.6. yhtiön johtoa on tavattavissa haastatteluja varten seuraavasti:
klo 16-18 toimitusjohtaja Tuula Honkanen
klo 19-20 asukaspalvelupäällikkö Päivi Rahkonen