Salpakierto Oy tarjoaa asukkailleen lajitteluaiheisen webinaarisarjan

11.01.2022

Salpakierto Oy:n palvelutehtäviin kuuluu kierrätysvalmennuksen toteuttaminen toimialueensa asukkaille. Kierrätysvalmennuksella motivoidaan asukkaita kestävään kuluttamiseen, jätteen määrän vähentämiseen ja oikeanlaiseen jätteiden lajitteluun niiden syntypaikalla. Koronapandemian myötä sähköiset viestintäkanavat ovat tulleet merkittävään rooliin myös kierrätysvalmennuksen tuottamisessa.

Salpakierto Oy järjestää vuoden 2022 aikana seitsemän maksutonta webinaaria, jotka on tarkoitettu kaikille kierrätyksestä ja lajittelusta kiinnostuneille. Tunnin mittaiset webinaarit käsittelevät lajittelua eri teemoista käsin ja niistä voi valita juuri itseään kiinnostavan aiheen tai osallistua jokaiseen helposti kotoa käsin.

Webinaarien lisäksi kierrätysvalmennusta tuotetaan asukkaille erilaisissa neuvonta- ja yleisötilaisuuksissa, puhelimitse, erilaisten neuvonta-aineistojen ja -kampanjoiden muodossa, netissä sekä sosiaalisessa mediassa.

OSALLISTU LAJITTELUAIHEISEEN WEBINAARIIN

Askarruttaako kuinka kahvipaketti tulisi lajitella, tai mitä hyötyä lajittelusta ylipäätään on? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saa nyt vastauksen helposti kotoa poistumatta osallistumalla Salpakierto Oy:n tarjoamaan maksuttomaan webinaariin.

Teams-webinaari on interaktiivinen online-seminaari, jossa osallistujilla on mahdollisuus webinaarin aikana myös lähettää lajitteluaiheisia kysymyksiä, mikäli lajitteluhaasteeseesi ei webinaarissa löydy vastausta.

Webinaareihin ei ole etukäteisilmoittautumista. Osallistumislinkit löydät täältä.

KIERRÄTYSVALMENNUS WEBINAARIT 2022:

to 20.1. klo 17-18 – kuinka tunnistan ja mihin palautan sähkölaitteet ja vaaralliset jätteet
ke 23.2. klo 17-18 – biojätteen ja puutarhajätteiden lajittelu
ti 29.3. klo 17-18 – lajittelu haltuun
to 22.9. klo 17-18 – mitä jätteille tapahtuu
ke 19.10. klo 17-18 – lajitteluasemille tuotavat jätteet
ti 15.11. klo 17-18 – lajittelu haltuun
ma 12.12. klo 17-18 – joulunajan jätteiden lajittelu

TERVETULOA MUKAAN!