SERRISTOPPI Lahden torilla markkinapäivinä

02.04.2019

Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n (PHJ) SERRISTOPPI-vastaanottopiste alkaa jälleen ottaa vastaan jätettä Lahden keskustassa. SERRISTOPPI ottaa markkinapäivinä, joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona, Lahden torilla klo 8-15 kotitalouksilta vastaan maksutta:

  • loisteputket
  • energiansäästölamput
  • pienet sähkölaitteet
  • paristot
  • UUTTA! vaaralliseksi jätteeksi luokiteltavat kosmetiikkatuotteet (hajuvedet, partavedet, hiuslakat, kynsilakat, hiusvärit ja vastaavat)

SERRISTOPPI palvelee Lahden torilla markkinapäivinä kesäaikana eli huhtikuun alusta lokakuun loppuun. Ensimmäistä kertaa SERRISTOPPI tulee torille keskiviikkona 3.4.2019 ja viimeisen kerran lokakuun markkinapäivänä 2.10.2019 klo 8-15.

Palvelu lukeutuu PHJ:n kesäkauden (ajalla huhti-lokakuu) vastaanottopalveluihin, jolloin myös toimialueen seitsemällä jäteasemalla on voimassa kesäkauden laajennetut aukioloajat. Palvelu on suunnattu etenkin autottomille keskustassa asuville, joiden ei ole mahdollista tuoda jätteitään jäteasemalle.

Kotitalouksien vaarallisia jätteitä ja sähkölaitteita otetaan maksutta vastaan ympäri vuoden seitsemällä jäteasemalla ja touko-heinäkuussa ja lokakuussa kiertävillä Roinaralli-keräyskierroksilla.