Syksyn Roinaralli – kiertueella kerätään vaarallisia jätteitä, metalliromua ja sähkölaitteita

21.09.2018

Asutko Artjärvellä, Kärkölässä, Hämeenkoskella, Myrskylässä tai Pukkilassa? Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n (PHJ) Roinaralli kiertää näissä kunnissa lokakuun alussa viikoilla 40 ja 41 keräämässä maksutta vaarallisia jätteitä, metallia ja sähkölaitteita.

Onko nurkkiin tai varastoon kerääntynyt esim. vanhoja akkuja, metalliromua ja rikkinäisiä jääkaappeja ja haluat päästä niistä eroon. Kerää tavarat kokoon ja suunnista lähimmälle Roinarallin pysäkille, niin pääset niistä helposti eroon.

Roinarallin aikataulu ja pysähdyspaikat:

  • Pukkila, Veteraanitie 11, paloasema: tiistai 2.10. klo 16.30 – 17.30
  • Myrskylä, Höröläntie 2: tiistai 2.10. klo 18 – 19
  • Orimattilan Artjärvi, Salmelantie 275: keskiviikko 3.10. klo 17 – 18
  • Hollolan Hämeenkoski, Keskustie 20: torstai 4.10. klo 17 – 18
  • Kärkölä, Neste Järvelä, Peltotie 2: tiistai 9.10. klo 17 – 18

Vaarallisten jätteiden keräysautoon otetaan maksutta vastaan pieneriä kotitalouksien vaarallisia jätteitä; 50 kg ja 50 litraa.

Sähkölaitteiden keräysautoon otetaan maksutta vastaan kaikenkokoiset kodin sähkölaitteet.

Keräysautoon ei oteta lääkkeitä eikä kestopuuta tai asbestia. Apteekit vastaanottavat käytöstä poistetut lääkkeet ja elohopeakuumemittarit. PHJ:n jäteasemat vastaanottavat maksutta kestopuujätteen.

Vaarallisia jätteitä, metalliromua ja sähkölaitteita voi tuoda jäteasemille maksutta ympäri vuoden

Kotitalouksien vaarallisia jätteitä ja sähkölaitteita voi tuoda maksutta ympäri vuoden lähimmälle jäteasemalle. Vaarallisia jätteitä otetaan vastaan myös kolmeen vaarallisten jätteiden keräyskonttiin. Metalliromulle löytyvät keräyslavat Artjärvellä, Hämeenkoskella, Myrskylässä ja Pukkilassa.