Tunnista vaarallinen jäte -tapahtuma jälleen Sokos-tavaratalon kosmetiikkaosastolla

09.04.2019

Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy (PHJ) yhteistyössä Lahden kaupungin Ympäristöneuvonnan ja Osuuskauppa Hämeenmaan kanssa toteuttaa jälleen suuren suosion saaneen Tunnista vaarallinen jäte -tapahtuman Lahdessa Sokos-tavaratalon kosmetiikkaosastolla, jossa vastaanotetaan kosmetiikan joukossa piilottelevia pieniä, mutta vaarallisia jätteitä, eli vanhentuneita kynsilakkoja ja hajuvesiä. Muita vaarallisia jätteitä ei vastaanoteta tapahtumassa.

Vaikka vaarallisista jätteistä on syytä puhua sopivalla vakavuudella, toteutetaan tapahtumat leikkimielisinä. Tule mukaan testaamaan tunnistatko kodin vaaralliset jätteet. Esillä on yleisimpiä ja hieman vaikeammin tunnistettavia kodin vaarallisia jätteitä.

Neuvojat ovat paikalla vastaanottamassa vaarallisia jätteitä ja opastamassa vaarallisten jätteiden tunnistamisessa, lajittelussa, säilytyksessä sekä kertomassa vaarallisten jätteiden palautuspisteistä.

Tunnista vaarallinen jäte -tapahtuma:

Sokos-tavaratalo (Aleksanterinkatu 19-21, Lahti), kosmetiikkaosasto 1.krs

Ma 15.04.2019 klo 12-17

PHJ:n toimialueella vaarallisia jätteitä otetaan kotitalouksilta maksutta vastaan ympäri vuoden seitsemällä jäteasemalla, vaarallisten jätteiden keräyskonteilla sekä keväisin ja syksyisin kaikissa toimialueen kunnissa kiertävillä Roinaralli-keräyskierroksilla. Lääkejätteitä otetaan vastaan kaikissa toimialueen apteekeissa.

Katso vastaanottopaikat täältä. Lajitteluohjeet löytyvät täältä.