Ympäristökasvattajan tehtävän sijaisuus

07.04.2021

Etsimme

YMPÄRISTÖKASVATTAJAA

Ympäristökasvattaja toimii viestinnän ja neuvonnan tiimissä, joka vastaa yhtiön tekemästä, toimialueen asukkaille tarjottavasta lakisääteisestä jäteneuvonnasta eri muodoissaan.

Ympäristökasvattajana tehtäväsi on suunnitella, kehittää ja toteuttaa erityisesti toimialueen kouluille ja päiväkodeille tarjottavia oppituntikokonaisuuksia, neuvontamateriaaleja ja kampanjoita. Vastaat myös erilaisten neuvontatapahtumien koordinoinnista ja toteuttamisesta sekä toteutat monipuolista neuvonnallista sisältöä yhtiön sosiaalisen median kanaviin.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, järjestelmällisyyttä, luovuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarvitset tehtävässä myös luonnontieteellistä asiantuntemusta, ympäristökasvatuksen menetelmien hallintaa ja pedagogista pelisilmää.

Tehtävä edellyttää tavanomaisten toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa ja erinomaista suomen kielen taitoa. Kuvankäsittely-, taitto- ja videoeditointiohjelmien käyttötaito on tehtävässä eduksi ja suotavaa.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ympäristöalan AMK-tasoista koulutusta, esimerkiksi ympäristösuunnittelija tai vastaava. B-ajokortti on välttämätön tehtävän hoitamiseksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn vakaassa ja innovatiivisessa ympäristöhuollon huippuyrityksessä. Salpakierto Oy huolehtii hyvin työntekijöistään ja tarjoaa kattavat henkilöstöedut, mukavan työyhteisön ja kiinnostavan työn kiertotalouden näköalapaikalla.

Kyseessä on vanhempainvapaan sijaisuus. Tehtävä on määräaikainen. Tehtävä alkaa 24.5.2021 ja kestää noin vuoden verran.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Hanna Bergman, hanna.bergman@salpakierto.fi, puh. 044 700 5898.

Lähetä hakemus ja CV osoitteella rekrytointi@salpakierto.fi viimeistään 25.4.2021, viestin otsikoksi Ympäristökasvattaja.